Si no veus correctament aquest email, fes clic aquí
 
Ifmil
 
Juliol 2019
 
Exercici físic
 
NOU CURS!
Exercici físic com a eina terapèutica i preventiva
 
Vols aprendre a prescriure eficaçment l’activitat física tant entre persones amb patologies específiques com aparentment sanes?

Amb un plantejament eminentment pràctic i de la mà dels millors experts, aquest curs et permetrà conèixer nous mètodes per mesurar l’exercici, estudiar la composició corporal i confeccionar programes a mida per a pacients amb cardiopaties, patologies articulars, diabetes...

Dirigit per la Dra. Montse Bellver, cap de la Unitat Assistencial de Medicina de l'Esport del Centre d’Alt Rendiment, et permetrà fer des d’una introducció a l’entrenament fins a un petit tast d’alt rendiment que finalitzarà amb una visita guiada al CAR de Sant Cugat.

No t’ho perdis! Encara queden places disponibles!

 
Més informació
Inscripció
 
 
 
 
Consulta
 
la nostra oferta formativa
 
Cerca
 
 
IFMiL
Formació per liderar la transformació des del compromís amb la persona i la societat
 
Adreça:
Passeig de la Bonanova, 47
08017 Barcelona
Telèfon: 93 567 88 88
Correu electrònic: ifmil@comb.cat
 
 
 
 
Les vostres dades personals formen part del registre de col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i són tractades amb la finalitat, entre d’altres, d’informar-vos per mitjans electrònics o altres, sobre assumptes i serveis del vostre interès professional. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dadespersonals@comb.cat o a través de l’app MetgesBarcelona. El CoMB disposa d’un Delegat en Protecció de Dades (dpo@comb.cat). Si no desitgeu rebre més comunicacions informatives, feu clic aquí.