Si no veus correctament aquesta pàgina, fes clic aquí

Fundació Galatea

Quan et dediques a cuidar els altres
és bo saber que tu també tens qui et cuidi

 
Servei de Telesuport Psicològic
Alguns testimonis
MQM,
infermera d'hospital, 49 anys
AMG,
infermera d'hospital, 48 anys
CFN,
infermera d'un CAP, 57 anys
RCV,
metge anestesiòleg, 45 anys
MDF,
metgessa hematòloga, hospital, 50 anys
MTM,
metge de família, 34 anys
 
Coneix el nou espai
"alguns testimonis"
 
 
 
Si estàs vivint una situació de patiment emocional provocada per la COVID-19, truca’ns!

La cinquena onada de la COVID-19 arriba en un moment de gran esgotament físic i emocional que portem arrossegant des de fa molts i molts mesos. De nou, els professionals de la salut hem de fer front a l’enorme pressió assistencial, a la incertesa, a la dificultat per desconnectar i per conciliar la vida laboral i personal, a crisis i conflictes en els equips...

Sabem que aquest cúmul de sentiments, sensacions i emocions tan intenses poden arribar a sobrecarregar-nos i a desbordar-nos. Per mirar d’evitar arribar a aquest punt, volem recordar-vos que continuem al vostre costat si necessiteu atenció psicològica i que teniu a la vostra disposició diferents eines i recursos per ajudar-vos a exercir la vostra professió de manera saludable.

 
 
 
Descarrega’t l’App Galatea
Dissenyada especialment per l’autocura dels professionals de la salut.
 
Intervencions en equips
La situació perllongada de la crisi sanitària ha tingut un fort impacte en les persones, però també en els equips interdisciplinaris. Més enllà de l’atenció individual, des de la Fundació Galatea oferim atenció col·lectiva quan el treball en equip al voltant d’una determinada situació pot ser beneficiosa per la persona que hi participi i també per a la dinàmica del mateix grup.