PUBLICITAT - Si no veus correctament aquesta pàgina, fes clic aquí

Novetats de la Fundació Galatea

Febrer 2021
 
 
servei telesuport psicologic
Davant els bons resultats i la satisfacció dels usuaris, el programa seguirà a disposició dels professionals de tot l'Estat almenys fins al juny de 2021. Des de l'inici de l'emergència sanitària originada per la pandèmia de COVID-19, els professionals del servei han atès més de 1.000 usuaris i han efectuat més de 4.000 intervencions.
Més informació
 
 
 
Agora Galatea
L'Àgora Galatea és un espai virtual de participació, pensat per a la intervenció entre iguals, i que s'adreça a tots els professionals de la salut i de l'àmbit social. Cada dijous ens troben per compartir experiències i reflexions al voltant de la situació de gran pressió assistencial i emocional que ha provocat la COVID-19. Entre tots busquem eines i recursos per fer front a la nova realitat amb una mirada oberta, positiva i saludable.
Més informació
 
 
 
mindfulness
La regulació de les pròpies emocions constitueix un aspecte fonamental en el desenvolupament de competències per a l'exercici professional efectiu i el benestar de pacients i professionals. Els principis i la pràctica del mindfulness permeten aquest tipus d'enfocament. Aquest programa, impartit per la doctora en Psicologia, Jenny Moix, consta de 10 píndoles online que estaran disponibles fins al 28 de febrer.
Més informació
 
 
 
gestio emocional
Vivim temps complexos des de molts punts de vista, també des de l'emocional. Per això, hem preparat una sèrie de càpsules per tal de gestionar millor les nostres emocions. La idea és que siguin finestres imaginàries que ens ajudin a deixar de costat la por, la ràbia o la preocupació, i ens motivin a construir el nostre equip de protecció emocional.
Més informació
 
 
 
competencies i habilitats gestio emocional
El benestar personal i professional estan determinats, en gran part, pel desenvolupament de les competències emocionals i relacionals. En aquesta formació, que és online i que consta de 3 sessions de dues hores, es donaran eines per augmentar els recursos personal i relacionals per fer front a situacions d'alt impacte emocional.
Més informació