Si no veieu correctament aquesta plana, feu clic aquí.

Nota: Aquest correu ha estat enviat des d'una adreça que no accepta correus entrants. Si us plau, no reponguis aquest correu. Si vols posar-te en contacte amb el Col·legi fes clic aquí o truca al 93 567 88 88.

icon-blog icon-twitter icon-facebook icon-flicker icon-youtube icon-slideshare
 
Decarrega't la App
Descarrega't la nostra App MetgesBarcelona
Logo
març 2019

Nou curs on line de preparació per a la jubilació

Fa més de cinc anys que el Col·legi va començar a oferir als seus col·legiats propers a l'edat de jubilar-se el Programa de Preparació a la Jubilació. Arran de l'èxit i la demanada que han tingut, s'ha creat el curs on line, amb la mateixa filosofia i esperit que els cursos presencials, però amb la comoditat de poder-lo fer quan i des d'on es vulgui.

 

Amb el curs de preparació a la jubilació, gratuït per col·legiats del Col·legi de Metges de Barcelona, tindràs la informació necessària per tenir respostes a preguntes com aquestes:

  • Com puc ampliar la cotització d’autònoms per incrementar la pensió de jubilació?
  • Quin estalvi necessito per mantenir el meu benestar si em vull jubilar als 65 anys?
  • Un cop jubilat, puc continuar fent algun tipus d’activitat professional?
  • Què puc fer per continuar estant vinculat a la medicina?
  • Com em sentiré quan estigui jubilat?

És important comprendre l’oportunitat que ens ofereix la jubilació personalment i esvair qualsevol inquietud que puguem tenir per poder decidir quan i com volem jubilar-nos.

 

Més informació
 
Inscriure'm
space

Les vostres dades personals provenen del registre de col·legiats del Col•legi Oficial de Metges de Barcelona i són tractades amb la finalitat, entre d'altres, d' informar-vos per mitjans electrònics o altres, sobre assumptes col·legials i serveis del vostre interès professional.
Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email a correu postal, email dpo[arrova]comb.cat o a través de l’App MetgesBarcelona. Podeu, també, presentar reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Així mateix podeu contactar amb el Delegat de Protecció de dades a l'email dpo@comb.cat.
Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.