Si no veus correctament aquesta pàgina, fes clic aquí - Versió castellana

Fundació Galatea

Newsletter de novembre 2021

 
Les reunions de treball com a eina bàsica per a l’efectivitat i el benestar dels professionals, nova formació Galatea
   
  Nova formació Galatea
   

Com aconseguir que les reunions de treball siguin profitoses? La formació que us presentem us ajudarà a augmentar les competències necessàries per a fer de les reunions de treball una eina d’efectivitat i benestar dels professionals dels vostres equips i, per tant, de millora en la qualitat del servei de les organitzacions de les quals formeu part. Aquest curs, que s’adreça principalment a professionals amb responsabilitats de coordinació o direcció, consta de dues sessions online de dues hores.

 
 
 
Servei de Telesuport Psicològic: coneix el testimoni de professionals de la salut que han demanat ajuda per continuar exercint de forma saludable
   
  Servei de Telesuport Psicològic
   

La pandèmia ens ha posat davant de situacions de gran patiment emocional. En molts casos, aquestes vivències tan intenses ens han desbordat i ens han dificultat exercir la nostra professió de manera saludable. Compartim amb vosaltres el testimoni de diferents professionals de la salut que van decidir donar un pas endavant i demanar ajuda. Des del Servei de Telesuport Psicològic, que continua a la vostra disposició, els hem acompanyat en aquest procés d’aprenentatge i recuperació emocional.

 
 
 
Coneix l’estat emocional del teu equip de treball amb l’App Galatea
   
  Coneix l’estat emocional del teu equip de treball amb l’App Galatea
   

Formes part d’un equip de treball saludable? Quina és la vostra salut emocional? Si vols saber l’estat emocional del teu grup de treball, t’ho posem molt fàcil! Amb l’App Galatea pots accedir a un qüestionari, molt ràpid de fer, que t’ajudarà a fer un seguiment de l’estat emocional del teu equip. Segons els resultats del test, rebràs suport per part dels nostres professionals, així com eines i recursos per fer del teu equip de treball, un equip saludable. Descarrega’t l’App Galatea!

 
 
 
Abordatge psicoterapèutic del trauma en professionals de la salut. Entrevista amb el psicòleg Arun Mansukhani
   
  Abordatge psicoterapèutic del trauma en professionals de la salut
   

Compartim amb vosaltres l'entrevista al psicòleg Arun Mansukhani, referent en Psicologia Clínica i Sexologia. Mansukhani ens explica com abordar els traumes des de la vessant psicoterapèutica, que és el tema central del curs que va impartir als teraupeutes de Fundació Galatea i Clínica Galatea els passats dies 30 de setembre i 1 d’octubre.

 
 
 
La importància d’un lideratge eficaç i saludable en els equips i institucions sanitàries
   
  La importància d’un lideratge eficaç i saludable en els equips i institucions sanitàries
   

En què consisteix el lideratge saludable? Maria Pau González Gómez de Olmedo i Montserrat Plana Fernàndez ens ho expliquen al darrer post publicat al bloc de Clínica Galatea. Totes dues formen part de l’àrea de promoció i prevenció de la Fundació Galatea, que ofereix formacions específiques sobre lideratge eficaç, donada l’actual complexitat de les organitzacions sanitàries.

 
 
 
App Galatea