Col·Legi de Metges de Barcelona

Newsletter Assegurança Lliure

Benvolgut/da company/a,

Com ja saps, des de la nostra secció col·legial realitzem de forma bianual l'Enquesta d'Assegurança Lliure per conèixer l'opinió dels professionals que hi treballeu al sector sanitari assegurador. Els resultats obtinguts ens permeten tenir una visió més clara de la situació actual i poder treballar per prendre mesures i accions que millorin l'exercici professional a la medicina privada i el desenvolupament dels seus professionals.

El procediment de contesta de l'Enquesta d'Assegurança Lliure és mitjançant via telefònica i de forma aleatòria, per això, és possible que els pròxims dies contactin amb tu sol·licitant la teva participació voluntària. El tractament de les dades, com sempre, es mantindrà en el seu anonimat i se'n farà un ús estrictament confidencial adreçat única i exclusivament per a l'elaboració d'aquest estudi estadístic.

T'agraeixo per endavant la teva col·laboració.

Ben atentament,

Dr. Ramon Torné Escasany
President de la Secció Col·legial d'Assegurança Lliure

Barcelona, 14 de setembre de 2015

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Per donar-vos de baixa, feu clic aquí.

D'acord amb el que disposa la LSSI en els articles 19, 20 i 21 en relació amb el que disposa la LOPD en els articles 5, 6 i 11, posem en el vostre coneixement que les vostres dades estan en un fitxer del COMB per atendre les funcions que li són pròpies. En tots els casos, podeu exercitar els drets de consulta, accés, rectificació i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a llista@comb.cat. Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.