Col·Legi de Metges de Barcelona

Newsletter Assegurança Lliure

Benvolgut/da company/a,

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona amb el suport del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya ha iniciat la campanya "vacunar és protegir" amb l'objectiu de promoure la vacunació responsable entre els ciutadans.

Es tracta de conscienciar a la ciutadania de la veritable importància de vacunar-se, tant per protegir-se de malalties infeccioses com per protegir al seu entorn més immediat d'un possible contagi

Aquesta campanya vol deixar ben clar que les vacunes salven vides, i que fer el contrari suposa una manca de solidaritat pels altres i un mateix.

Per la realització d'aquest vídeo hem comptat amb la col·laboració de professionals de la medicina, i de personalitats del món de la comunicació, de l'esport, del cinema i de les lletres.

Ens adrecem a tu perquè en facis la màxima difusió, http://vacunaresprotegir.comb.cat o bé amb les xarxes socials amb el hashtag #vacunarésprotegir.

Una vegada més agraeixo la teva col·laboració.

Ben atentament,

Dr. Ramon Torné Escasany
President de la Secció Col·legial d'Assegurança Lliure

Barcelona, 10 de juliol de 2015

Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Per donar-vos de baixa, feu clic aquí.

D'acord amb el que disposa la LSSI en els articles 19, 20 i 21 en relació amb el que disposa la LOPD en els articles 5, 6 i 11, posem en el vostre coneixement que les vostres dades estan en un fitxer del COMB per atendre les funcions que li són pròpies. En tots els casos, podeu exercitar els drets de consulta, accés, rectificació i cancel·lació mitjançant un correu electrònic a llista@comb.cat. Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.