Col·Legi de Metges de Barcelona

Secció Col·legial de Metges d'Assegurança Lliure

Convocatòria d’eleccions a la Junta Directiva

Es convoquen eleccions a la Junta Directiva de la Secció de Metges d’Assegurança Lliure, que se celebraran el dia 4 de juliol de 2019 a les 19.00 h a la Sala d’Actes del CoMB. Les condicions d’aquest procés electiu són les que figuren a l’apartat del reglament de la Secció i que es reprodueixen més avall.

 

El termini de presentació de candidatures es fins al 2/07/2019.

En el supòsit que es presenti una sola candidatura aquesta serà proclamada guanyadora sense necessitat de celebrar votacions.

  


Dr. Ramon Torné Escasany

President Junta Gestora

 

   

E. PROCEDIMENT ELECTIU DE LA JUNTA

Els membres seran elegits per sufragi universal directe i secret entre els membres de la Secció. La convocatòria d'eleccions tindrà com a requisits:

1) Convocatòria escrita i tramesa amb 15 dies d'antelació, com a mínim.

2) Podran ser elegibles els membres fundadors o bé els afiliats a la Secció que portin almenys 3 mesos d'antiguitat a la mateixa.

3) Presentació prèvia de candidats que es considerarà vàlida la que arribi al Col·legi 48 hores, com a mínim, abans de l'elecció.

4) La presentació de candidats es podrà fer per càrrecs individuals o també per candidatures completes o parcials.

5) El sistema d'elecció serà majoritari a cada càrrec, individualment considerats.

6) La durada del mandat serà de quatre anys, renovables per meitat cada dos. La primera vegada es renovaran els càrrecs de Vicepresident, Secretari i dos Vocals, i la resta serà renovada en segona elecció, dos anys més tard.

7) La vacant que es produeixi abans de finalitzar el termini reglamentari, la Junta Directiva de la Secció, podrà cobrir-la provisionalment fins a l'elecció, per votació a l'Assemblea, a la primera ocasió que aquesta es reuneixi per a eleccions normals.

 


Col·legi de Metges de Barcelona


Les vostres dades personals provenen del registre de col·legiats del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i són tractades amb la finalitat, entre d'altres, d' informar-vos per mitjans electrònics o altres, sobre assumptes col·legials i serveis del vostre interès professional. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dpo@comb.cat o a través de l'App MetgesBarcelona. Podeu, també, presentar reclamació davant de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Si no desitgeu rebre més newsletter feu click aquí.