Si no veieu correctament aquesta plana, feu clic aquí.

Nota: Aquest correu ha estat enviat des d'una adreça que no accepta correus entrants. Si us plau, no reponguis aquest correu. Si vols posar-te en contacte amb el Col·legi fes clic aquí o truca al 93 567 88 88.

icon-blog icon-twitter icon-facebook icon-flicker icon-youtube icon-slideshare
Versión en castellano
Decarrega't la App
Descarrega't la nostra App MetgesBarcelona
Logo
abril 2019

Novetats
de la nova Llei de Protecció de dades,
i obligacions i responsabilitats en relació a la documentació clínica

Benvolguts,

Com ja us vam informar, el passat mes de febrer, es va realitzar al CoMB la sessió informativa sobre "Les novetats de la nova Llei de Protecció de dades, i les obligacions i responsabilitats en relació a la documentació clínica".

Us adjuntem el vídeo de la sessió per la vostra informació juntament amb un resum dels punts més destacats de la sessió.

Des del CoMB, a través del nostre servei de Protecció de Dades de Mediconsulting, atendrem qualsevol dubte sobre la sessió o sobre altres qüestions referents a l'aplicació de la normativa sobre protecció de dades.

Consulta'ns sense cap compromís al 935678878 o escriu a luisa.garcia@med.es.

Ben cordialment,

 

Vídeo de la sessió
 
Resum amb els punts clau

 

icon-blog icon-twitter icon-facebook icon-flicker icon-youtube icon-slideshare
Les vostres dades personals formen part del registre de col·legiats  del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i són tractades amb la finalitat, entre d’altres, d’ informar-vos per mitjans electrònics o altres, sobre assumptes i serveis del vostre interès professional.
Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, per correu postal (Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona), per email (dpo@comb.cat) o a l’App MetgesBarcelona. Podeu, també, presentar reclamació davant de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades.
Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.