Si no veieu correctament aquesta plana, feu clic aquí.
icon-blog icon-twitter icon-facebook icon-flicker icon-youtube icon-slideshare
Decarrega't la App
Descarrega't la nostra App MetgesBarcelona
Logo
novembre 2017

image_header_600x300
Un any després del Congrés de la Professió, fem balanç

Benvolgut company i benvolguda companya,

Tot just acaba de fer un any de la celebració a Girona del 3r Congrés de la Professió Mèdica de Catalunya. Va ser la culminació de mesos de treball, reflexió, debat i participació de molts professionals que ens vam implicar, cadascú en la mesura de les nostres possibilitats, per fer que el Congrés no tan sols fos un gran esdeveniment de reafirmació de la professió i dels seus valors, sinó, també una iniciativa útil per a la nostra cohesió i per a l’avenç de l’exercici de la medicina.

El Congrés va ser el resultat de molta feina feta, però, sobretot, va ser l’expressió de la nostra voluntat col·lectiva d’anar més enllà. Ens vam posar deures per fer que la nostra professió sigui millor i perquè doni resposta als nous reptes. Durant el darrer any, al CoMB ens hem marcat com a objectiu que les conclusions del Congrés i, especialment, els principis que van inspirar la Declaració de Girona siguin una guia per a la nostra activitat i els nostres projectes.

A continuació, podeu consultar una mostra dels principals projectes i línies d’actuació en què hem treballat al llarg de 2017:


Accions contra la precarietat laboral

Conciliació

Atenció Primària

Demografia mèdica

Document de posició

En aquests moments, estem treballant en altres àmbits, com, per exemple, en un document sobre l’atenció al final de la vida i un altre sobre recomanacions als professionals en relació l’ús de les xarxes socials. Aquest darrer treball es farà públic molt aviat.

Seguirem promovent el debat professional.

 

Rebeu una cordial salutació,

Dr. Jaume Padrós i Selma
President del Col·legi de Metges de Barcelona

 

 

icon-blog icon-twitter icon-facebook icon-flicker icon-youtube icon-slideshare
Les vostres dades personals formen part del registre de col·legiats  del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona i són tractades amb la finalitat, entre d’altres, d’ informar-vos per mitjans electrònics o altres, sobre assumptes i serveis del vostre interès professional.
Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, CIF Q 0866001A, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona, per correu postal, email dpo@comb.cat o a través de l’App MetgesBarcelona.
Si no desitgeu rebre més newsletters, feu clic aquí.